Pracownia K Kaliente
Byłem w restauracji i wyszedłem z niej smacznie najedzony. Rosół plus mix pierogów mogę polecić.Piwo z ich własnego małego browaru jest świeże i smaczne. Klasyczny pils z nutą głebokiej goryczy, którą ja bardzo lubię lub orzeźwiające przeniczne jako aperitif przed obiadem. Wrócę tam.
Źródło:
Sabina Sabina
Zamówiliśmy hreczanyki w sosie grzybowym, żurek, mix pierogów. Wszystkie dania pyszne. Krótki czas oczekiwania, a wnętrze restauracji idealnie dopasowane do otoczenia. Możliwość napicia się regionalnego piwa, a także kupna domowych przetworów. Polecam
Źródło:
Łukasz Jędrys
Pyszne bieszczadzkie jedzenie, przygotowane z wysokiej jakości składników. W karcie znajduje się kilka rodzajów dań.Na miejscu można napić się również piwa własnej produkcji (produkowanego na miejscu). Polecam.
Źródło:
Mateusz Kraśnicki
Pyszne jedzenie. Bieszczadzka atmosfera w karczmie. Przytulne pokoje. Dobrze zaopatrzony sklep. No i miejsce urocze położone w dolinie. Kilka metrów od NPK. Cudnie! Polecam :)
Źródło:
Edyta Jóźwiak
Rewelacyjne jedzenie, wszystko pyszne, smaczne, obsługa na najwyższym poziomie. Wszyscy mili, uśmiechnięci. Jeszcze tu wrócimy. Gorąco polecamy
Źródło:
Kuba Witkowski
Bardzo pyszne jedzenie w przyzwoitych cenach. Brać zwłaszcza te dania, które się "nietypowo" nazywają. Duże porcje. Samo miiejsce klimatyczne i w detalach urządzone. Polecam!
Źródło:
Agata CK
Jedzenie przepyszne (rosół, ziemniak z pieca z oscypkiem i boczkiem, pierogi kresowe) i pięknie podane. Miła obsługa. Polecam!
Źródło:
Luk Wac
Kuchnia wydaje jedzenie nawet lekko po godzinach pracy, jedzenie smaczne, zdrowe, klimat miejsca jedyny w swoim rodzaju, duże porcje przystępne ceny, polecam.
Źródło:
Marceli Wielopolski
Jedzenie naprawdę godne polecenia. Warto wstąpić również dla niezwykłego klimatu panującego w lokalu. Gorąco polecam! ;)
Źródło:
Krzysztof Ł.
Genialne jedzenie regionalne. Polecam Fuczki z sosem grzybowym. Jedliśmy tam przez cztery wieczory. Niezapomniane wrażenia.
Źródło:
Grześ Bocian
Pyszna dziczyzna , bardzo smaczne robione na miejscu piwo , naturalny klimat bez tej wiejskiej góralskiej muzyki
Źródło: