Karina Szkutnik
Trafiliśmy tutaj z polecenia i nie żałujemy wizyty. Jedzenie przepyszne, porcje duże, a ceny przyjazne. Obsługa najwyższych lotów. Klimat restauracji bardzo rodzinny i regionalny.
Źródło:
Katarzyna Witkowska
Jedzonko bardzo smaczne i w całkiem przystępnych cenach. Obsługa bardzo miła, chociaż niestety raczej długo czeka się na stolik (zwłaszcza w weekend), a kelnerki mają ręcę pełne roboty, więc jak już zbiorą i przyniosą zamówienie, to za często nie podchodzą. Ogólnie polecam. 🙂🙂🙂
Źródło:
Marek Stachańczyk
Obiad z przyjaciółmi, 4 osoby. Ruch był dość duży a mimo to zostaliśmy bardzo szybko obsłużeni. I myślę że nie tylko my , gdy patrzyłem jak kelnerki się uwijają , wiedzą co mają robić. Pełna profesja i kolejny lokal z którego jeszcze nie raz będę korzystał. Pyszne jedzenie i duże porcje. Flaczki i placek po zbójnicku to dla mnie mega wystarczające. Kolacji już nie musiałem jeść. Polecam wszystkim . Brawo Siwy Dym.
Źródło:
Paweł Działowy
Polecam to miejsce mimo nie do końca spełnionych moich oczekiwań. Dania były dobrze przygotowane pod względem kulinarnym jak i wizualnym po zjedzeniu obiadu brakło miejsca na deser. Obsługa miła i wyrozumiała.
Źródło:
Krzysztof Malej
Fajne miejsce ze smacznym jedzeniem, oraz miłą obsługą. Bardzo przystępne ceny w porównaniu do jakości potraw. Polecam
Źródło:
Just Me
Klimatycznie, jedzenie bardzo dobre, panie kelnerki bardzo sympatyczne ale równie mocno zabiegane, przez co już po zamówieniu dań trzeba „zabiegać” o ich uwagę. Ogólnie wizyta na plus, wyszliśmy najedzeni :)
Źródło:
Michał Ł.
Pyszne polskie jedzenie. Porcje bardzo duże w stosunku do ceny. Klimat góralskiej chaty. Dla dzieci kącik zabaw. Wszystko super.
Źródło:
Ewelina Makowska
Jedno z topowych miejsc na posiłek na trasie Kraków - Zakopane. Obecnie jadąc tunelem trzeba trochę zjechać, ale definitywnie warto. Posiłki smaczne, szybko wydawane, obsługa miła i potrafi doradzić. Klimat samego miejsca 5/5 :)
Źródło:
Krzycho
Kotlet po gorczańsku według mnie jest świetny tak samo jak pierś kurczaka na suszonych pomidorach. Litrowy, zimny kompot z różnych owoców jest ok. Porcje duże i syte… polecam buraczki na gorąco jak i talerz surówek.
Źródło:
Agata Pa
Obowiązkowo to miejsce należy odwiedzić i spróbować regionalnych dań. Ceny do przyjęcia. W menu prawdziwe perełki. Obsługa sprawna i uśmiechnięta, szybko obsługuje gości i nie zapomnij zapytać czy klient jest zadowolony. Zespół przygrywa uczciwie podając muzę do zabawy.
Źródło: