Jacek Kupracz
Smażalnia Ryb "Bycza Ryba" nad Jeziorem Ukiel, tuż przy plaży miejskiej, serwuje bardzo dobrą kuchnię. Zamówiliśmy sandacza z frytkami i surówkami. Wszystko świeże i bardzo pyszne. Porcje ryb są różnej wielkości, ale najlepiej, żeby nie było zaskoczenia przy odbiorze, to przy zamówieniu należy określić w jakim przedziale wagowym powinna być porcja. Lokal czynny tylko w letnich miesiącach.
Źródło:
Kamil Kucharski
Rewelacja!!!!!!! Dziękuję serdecznie Państwu za tak dobre wykonanie! Pozdrawiam i do zobaczenia 😎
Źródło:
e Radek
Sandaczyk pyszny, świeży, wilgotny. Miejsce z widokiem na jezioro. Przemiła obsługa. No i regionalne piwko. No może frytki mogłyby być smaczniejsze. Ale i tak 5*
Źródło:
Magda Mikulska
Bardzo smaczne swierze ryby. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni. Porcje ryby takie że nie trzeba brać dodatków bo ciężko zjeść. Pani z obsługi przemiła. Dzień wcześniej byliśmy w restauracji Plankton przy molo zapłaciliśmy tyle samo a ryby niejadalne,nasączone tłuszczem i było więcej panierki niż ryby
Źródło:
Mariusz Chilmon
Wzorcowa smażalnia. Sporo ryb do wyboru, w tym dwa filety: sandacz i dorsz. Warto określić, jakiej wielkości ryba nas interesuje (może być rzeczywiście bycza). Do tego frytki i jedna surówka. No i wystarczy, no i o to chodzi.Trzeba tylko mieć na uwadze, że lokal jest bardzo sezonowy. Ze względu na stoliki na zewnątrz, przy złej pogodzie może być zamknięty nawet w sezonie.
Źródło:
Katarzyna Margiela
Bardzo pyszny dorsz, frytki i surówka. Porcje duże, więc każdy zaspokoi nawet największy głód i nawet najbardziej wymagające podniebienie. Obsługa bardzo miła. Serdecznie polecam!
Źródło:
Ireneusz Jurczak
Skromne miejsce ale w super lokalizacji, bardzo miła obsługa. Jedliśmy halibuta, sandacza oraz dorsza z frytkami i surówką. Wszystko smaczne.
Źródło:
Dagmara Nawojska-Zembroń
Dawno nie jadłam tak pysznej, smażonej ryby. Do tego fantastyczna surowka i frytki. Obsługa szybka i sympatyczna. Zakończyliśmy rzemieślniczymi lodami z lodziarni obok. Rewelacja!
Źródło: