Małgorzata Kuśmierczyk
Daję 5 gwiazdek za rozmiar, cenę i serwis. To się wyróżnia na plus i bardzo fajnie! Sam kebab raczej standardowy, ze świeżymi warzywami i hojną porcją mięsa.
Źródło:
Igor Lwowski
Pierwszy raz skusiłem się na Falafela zamiast mięsa i cieszę się że było to akurat tutaj. Duża porcja, i różnorodność warzyw była miłym zaskoczeniem. Jedynie sos mieszany nie spełni oczekiwań, nie był pikantny czego dla mnie osobiście brakowało. Ale biorąc pod uwagę miłą obsługę i pozostałe elementy zdecydowanie warto.
Źródło:
Zbyszek W
Kebab jak to kebab. Smaczny, kulomocowy, świerzowarzywny. Nie jest zły lecz szału też nie ma. Nadrabia ceną i wielkością. Pan obsługujący jest miły i uprzejmy.
Źródło:
Jakub Starnowski
Lokal i samo jedzenie jest naprawdę dobre, co prawda nie jest to żaden “kraft“ ale i tak smacznie.Plus za ostry sos który jest raczej unikalny(nigdy jeszcze nie spotkałem się z takim w kebabie).Podsumowując-kebab dobry👍-sosy dobre👍-miejscówka przyjazna studentom 👍👍👍👍🏿
Źródło:
Krystian Wawryniuk
Rzadko daje 5, ale tutaj... 25 zł za na prawdę dużego kebaba, który jest smakowo poprawny, nie jest to top jeśli chodzi o smak, ale zdecydowanie top jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny, sos mieszany mało ostry, ale dobry, mięso ok, surówka ok, wielkość robi wrażenie, dzisiaj cały dzień bez jedzenia, a i tak prawie go nie dojadłem.
Źródło:
Michał Wróbel
Baranina pierwsza klasa! Odpowiednio zbalansowana ilość mięsa w stosunku do surówek, bardzo dobre sosy. Z czystym sumieniem daję 5 gwiazdek, jeden z najlepszych kebabów jakie jadłem w Polsce.
Źródło:
Em Es
Skusiłem się opiniami w internecie. Danie poprawne , nic nie mogę zarzucić . Dostałem to czego oczekiwałem. Szkoda że nie ma gdzie usiąść (nie wliczając 3 krzeseł pod ścianą ). Jak ktoś chce na szybko "do ręki" to polecam.
Źródło:
Eryk
Mięso było fenomenalne i Ważywa świeże. A kebab był zajebisty. ceny jak z przed inflacji ogólnie wyśmienicie
Źródło:
Beata Wieczorek
Najlepszy kebab bo była opcja wegańska i super smaczna, dla Meza opcja mięsna rowniez niezastapiona, a chlebek jak Nan tylko bardziej sprężysty zeby zawinac- idealne. Szkoda ze zdjecie nie uchwyciło smaku. Polecam.
Źródło: