Paweł Skrobisz
Ciekawe miejsce na mapie. Mięso opiekane bezpośrednio nad ogniem z grilla. Tworzy to fajny klimat i nadaje mięsku smaku. Kebab bardzo dobry i soczysty. Polecam odwiedzić.
Źródło:
Michał Matysiak
Bardzo dobry kebab, przepyszny placek!!!!, świetnie doprawione mięso, całość zrównoważona z innymi składnikami... Poza jednym: brak w nim sosów (w łagodnym)! Jedząc na miejscu, sosy dostępne są na stolikach, ale zamawiając na wynos jest już problem. Duży plus za pyszną herbatkę podawaną przy zamówieniach w lokalu.
Źródło:
Marius Mal
Świetne miejsce bardzo dobre kebaby, polecam lawasza, miła obsługa czysto i schludnie, najważniejsze nie ma rewolucji po nim i smakuje świetnie
Źródło:
Jan Goliński
Kolejny bardzo dobry kebab na mapie warszawy, nie odstaje od tych z górnej półki jak np. Saraay. Nieco inne od klasycznych i dobre mięso wołowe.
Źródło:
Krzysztof By
Bardzo dobry, nietypowy kebab, opalany węglem drzewnym, z donerem ustawionym poziomo. Bardzo podobny do pobliskiego Fazira, ale ten wydaje mi się lepszy. Dobre mięso, świeże warzywa, bardzo dobre sosy. Lawasz wydaje się wypiekany na świeżo, ale nie widziałem nigdzie pieca do jego wypiekania, może na zapleczu? Od siebie polecam sprawdzić tego kebaba
Źródło:
An Na
Mega pyszne jedzenie, przesympatyczna obsługa. Byliśmy z maluchem który gratis dostal frytki :) bardzo miły gest. Polecam
Źródło:
Mrpapa
Bardzo dobre jedzenie kebab lawasz fantastyczny klimacik piękny a obsługa też dobra. Warto odwiedzić z rodziną lub kolegami można zobaczyć jak się mięso opieka na ogniu
Źródło:
action! sportowy
Fantastyczny kebab. Bardzo „efesowy”. Lawasz zakoczył pozytywnie - mięciutki wilgotny i stosunkowy gruby (jak na lawasz). W świeżym i delikatnym mięsie wyczuwalny posmak z opalania. Ciekawe doświadczenie. Proporcje mięso/warzywa ok. Dodatek ogórka kiszonego choć malutki to może byc dyskusyjny.Jedząc na miejscu dostajemy kebab bez sosów ponieważ te stoją na stołach.Herbatka jako czekadełko.
Źródło:
Dionizy Wątróbka
Zamówiłem duży lawasz mieszany i standardowego kurczaka łagodnego, w smaku były dobre, zwłaszcza kurczak, ale ilość sałaty i sosu w dużym mieszanym zdecydowanie przewyższała porcję mięsa, co trochę psuło całość. Dopłata za rozmiar wydaje się zbędna, bo różnica była minimalna, a pita mogłaby być nieco mniej sucha.
Źródło:
Paulina M
Jeden z najlepszych kebabów, które jadłam. Mięso opiekane na drewnie, tortille robione na miejscu. Szczerze polecam ☺️
Źródło:
Michał Izdychowicz
Nie jedną kulę mocy i niejednego krafta w życiu jadłem.Tu zjadłem najlepszego kebaba.2x Mieszana-mieszana lawasz duży.Mięsko idealne, opalone, z delikatnym posmakiem grilla. Zero surowizny, zero chrzastek, gumowej skóry - które trafiałem za każdym razem w innych kraftach.Sos to jedynie akcent. Króluje mięsko.Kebab dostępny również w opcji "samo mieso".Wrocimy na taką ale i standardowa wersję.Cieszmy się póki nie przyjedzie Ksiązulo.
Źródło: