Janusz
Super jakość, bardzo dobre jedzenie. Obsługa miła pomimo otwarcia i dużej ilości zamówień w niecałe 5 minut otrzymaliśmy jedzenie za co bardzo trzeba pochwalić zespół
Źródło:
Krzysztof Jaroszewicz
Definitywnie najlepszy kebab na Bemowie. Swoje kosztuje ale za jakość się płaci.Śmiało można zaliczyć do warszawskiej topki kebabów.
Źródło:
Sandra G
Przepyszny kebab. Mięso soczyste, dobrze przyprawione. Świeże warzywa i świetne sosy. Dobry stosunek ceny do jego jakości i wielkości. Dodatkowo bardzo miły klimat i uśmiechnięta obsługa.
Źródło:
lukasz kobu
Kebab Super nie trzeba jechac do centrum Kraft Tadim Najlepszy na bemowie rowna sie z tymi z Jana Pawla a na wet lepszy Polecam
Źródło:
Radek J
Dobry kebab, w mojej ocenie niczym nie ustępuje Tendurowi czy Sapko.Czysty i przestronny lokal.Przyzwoity czas oczekiwania.
Źródło:
dorota bajster
Zawsze zamawiamy na wynos, dziś byliśmy na miejscu...powiem krótko:do tej pory,żeby zjeść dobry kebab,to jeździliśmy do Efes,teraz mamy pod nosem.Pyszny kebeb barani,Adana z grilla,rewelacyjny ryż z makaronikami,do tego surówki i warzywa piłkowane,no rewelacja.Polecam to miejsce 👍
Źródło:
Michal S
Naprawdę przepyszny kebab. Pita robiona na miejscu. Mięso kruche smaczne.Dosyć dużo osób pisze że nie jest zbyt ciepłe i z tym się muszę zgodzić. Przydałoby się aby był trochę cieplejszy.Mimo wszystko wystawiam pięć gwiazdek.
Źródło:
Tomasz Be
Muszę się zgodzić, że to najlepszy kebab na Jelonkach. Coś jak efes. Trochę trzeba poczekać 20-30 min na zamówienie. Herbatka gratis. Opinie mówią same za siebie, warto tu przyjść.
Źródło:
Adam Popławski
Najlepszy kraft w okolicy, idealny lawasz, mieso dobrze doprawione, soczyste. Idealna proporcja miesa do warzyw. Mimo duzego ruchu obsluga jest miła, mozna trafic na turecka herbate. Czas oczekiwania na kebab w weekendowym szczycie okolo 20 minut
Źródło:
Damian S.
Według mnie jeden z najlepszych kebabów w stolicy. Bardzo dobre produkty, warzywa smaczne i świeże, wybór mięs, sosów i pita, bułka (cienka - super) lub na talerzu. Świetny klimat tego miejsca i sympatyczna obsługa.
Źródło:
D D
Tadim moim zdaniem to obecnie topka warszawskich kebabów, lepsze niż z zagłębia na JPII. Mięso miękkie i aromatyczne, warzywa ok, sosu raczej nie czuć zbytnio. Lawasz z tandora świetny, gdy jadłem pierwszy raz był mocno chrupki, ostatnio był bardziej miękki. Bardzo smaczny, ale całościowo kompozycja jest lekko sucha.Gdy byłem ostatnio chodziła też po sali pani rozdając herbatkę ❤️
Źródło: