Daniel Raznowiecki
Najlepszy kebab w Wilanowie! Ostatnio wprowadzili obłędne czebureki! Można też liczyć na herbatę! Gorąco polecam!!!
Źródło:
Baba Yaga
Znakomita jakość kebaba, samego mięsa jak i sosów. Natomiast zachęcam w szczególności do kosztowania prawdziwych uzbeckich dań. Nie wszystkie są w menu. Gorąco polecam.
Źródło:
Daniel Ezzat
Odwiedziłem Tashkent kebab po raz drugi i moim skromnym zdaniem to jest najlepszy kebab kraftowy z mieszanych mięs baraniny i wołowiny w Warszawie i nawet śmiem powiedzieć że w Polsce pod względem smaku i jakości mięsa. Polecam z całego serca dla smakoszy prawdziwych kebabów.Napewno jestem już stałym klientem!
Źródło:
Joanna Kabala
Kebab choć nowy, zasługuje na miano jednego z najlepszych w Warszawie. Mam nadzieję, że utrzyma poziom:) Baranina pyszna soczysta i nieprzesolona. Reszta dodatków również na wysokim poziomie.
Źródło:
tomasz
najlepszy kebab jaki jadłem do tego pan miły i jak ostatniobyłem to nie było problemu z temperaturą (wcześniej było gorąco) cena jest również super a nie jak patrzę w jakiś słabych budach jest kebab za 55 zł. Polecam
Źródło:
Diana K
Świetne miejsce dla miłośników smacznego i sycącego jedzenia! Kebab tutaj jest po prostu rewelacyjny – soczysty, aromatyczny i idealnie doprawiony. Ale prawdziwą gwiazdą menu są bez wątpienia czebureki. Koniecznie spróbujcie! Chrupiące ciasto i delikatne nadzienie po prostu rozpływają się w ustach. I nie zapominajcie: takie czebureki najlepiej jeść rękami – tylko wtedy można poczuć pełnię smaku. Prawdziwa uczta kulinarna!
Źródło:
Majkel Majkel
Zamówiłem kebab w bułce i to był błąd. Bułka była czerstwa, zimna i sucha. Kebabik bardzo mały.
Źródło:
Piotr W
Świetna obsługa, poczęstunek na poczekaniu. Już przed dostaniem kebaba miałem ochotę dać 5 gwiazdek. Sam kebab świetny, z prawdziwym pysznym mięsem.Kebabowa perełka, polecam każdemu!
Źródło:
Halcon
Powiem szczerze, że powstało kolejne miejsce w Warszawie gdzie można zjeść jedzenie, które ma smak i to jeszcze jaki! Spróbowałem mante, samosy i cienkiego barana, którego lawasz jest pieczony na specjalnym piecu, a nie jak większości przypadków ląduje w opiekaczu razem z warzywami... Z czystym sumieniem godne polecenia!
Źródło:
Tomasz Hukowski
Napisałem wcześniej "... o ku.... jakie dobre!!! :D" Mieliście pyszne placki lawasz. Czemu pakujecie to pyszne mięsko w placki do tortilli. Nadal 5 gwiazdek. Nie spuszczajcie z jakości. Trzymam kciuki.
Źródło:
Dominikus
Bardzo dobry kebab, do tego obsługa bardzo miła.Podejście do klienta indywidualne na 100%Mega polecam
Źródło: