Eugene Maslai
Fajna restauracja ze swoją atmosferą!Jedno z niewielu miejsc na kulinarnej mapie Warszawy gdzie można spróbować żabie udka,ślimaków 🙂 i inne dania francuskiej kuchni.Miła obsługa i atmosfera, magik też był super!Żabie udka, ślimaki, kaczka confit oceniam na 5.Zupa cebulowa, zupa rybna na 3.Stek z tuńczyka, tarta cytrynowa, cream brulée - były najbardziej smaczne dania tego wieczora!
Źródło:
Paulina Raszkiewicz-Mocarska
Świetne miejsce na kolację w przyjemnej atmosferze i z dobrymi daniami kuchni francuskiej.Obsługa profesjonalnie podchodzi do klienta.Załączam kilka zdjęć i daje 5/5.Polecam!
Źródło:
madzia madzia
Lokal z zewnątrz wyglada bardzo niepozornie i z pozoru nie wyglada, że może być tak smacznie. W tym miejscu por raz pierwszy spróbowałam przysmaków kuchni francuskiej: ślimaków i żabich udek. Wszystko bardzo fajnie i apetycznie podane. Wystrój lokalu bardzo klimatyczny. Restauracja nie jest duża - ma tylko kilka stolików. Z restauracji jest bardzo fajny widok na Pałac Kultury i Nauki. Obsługa również była bez zarzutów.
Źródło:
Wioletta Osiak
Rewelacyjne mule i tarta cytrynowa! Pan grający na skrzypcach muzykę na żywo przepięknie i nastrojowo!
Źródło:
Andrzej
Bardzo klimatyczne miejsce przy Francuskiej. Pyszna kuchnia, wspaniałe doznania smakowe, przyjemna spokojna muzyka, miła obsługa. Bardzo polecam to miejsce.
Źródło:
Marcin C
Klimatyczne miejsce, ładny wystrój.Dobre jedzenie.Podczas oczekiwania na jedzenie magik podchodzi do stolika zabawia gości pokazując karciane sztuczki.
Źródło:
Anna
Odwiedziłam to miejsce w ramach restaurant week. Sama restauracja bardzo klimatyczna, utrzymana w eleganckim stylu. Co do jedzenia - bardzo ładnie podane, całość prezentowała się smakowicie. Taka też się okazała. Filet z miętusa świetnie przygotowany - soczysty, rozpływający się w ustach. Deser raczej z tych bez szału, ale to nie wpływa na moją ocenę.
Źródło:
Adrian St
Trochę nie rozumiem tak niskiej oceny w Googlach. Przy 4.4 już można się nieco zastanowić nad wejściem - może to kwestia nieznajomości francuskich smaków? Nie wiem. Jedliśmy żabie udka, ślimaki, foie gras, zupę cebulową i desery. Wszystko jak najbardziej smakowało, fajne koktajle i miła Pani kelnerka. Zasługują na wyższą ocenę :)
Źródło:
Mateusz Kiryczuk
Polecam gorąco miejsce zarówno na wyjścia indywidualne jak i integrację. Jedzenie smaczne, miła obsługa.
Źródło: