Victoria Lysyk
Jestem stałym gościem w tej piekarni od samego otwarcia i nie zamierzam tego zmieniać. Przepyszne wypieki na każdy smak i gust ( nawet na mój wegetariański :)).Wg mnie, absolutnie nie idzie nawet w porównanie z żadną inną piekarnią w Warszawie. Jesteście najlepsze ! Tak trzymać ❤️.
Źródło:
Piotr Jakubowski
W Tradycji smaki Gruzji zamówiłem pizze, była rewelacyjna, ciasto idealne, składniki wyśmienite właściciel namówił mnie na Kulena i był to strzał w dziesiątkę.Najlepsza pizza w mieście :D
Źródło:
Michal Dudek
Piekarnia z tradycyjnymi wyrobami gruzińskimi i chorwackimi. Przygotowywane na świeżo, codziennie można trafić na nowe ciekawe smaki. Przemiły personel doradzi i zaprezentuje produkty. Dostępne są zarówno chaczapuri, jak również "bagietki" z nadzieniem. Szczególnie polecam te z ziemniakami ("kartoflini"). Smakują prawie jak pierogi ruskie.
Źródło:
Katarzyna Waligórska
Pyszne chaczapuri. Duży plus dla obsługi za odp na pytanie o różnicę między dwoma wyrobami, pan nie tylko wytłumaczył, ale dodatkowo polecił pyszny (sprawdziłam) przepis na wykorzystanie chaczapuri na obiad (z krewetkami).
Źródło:
Marcin Pakulski
Najlepsze wypieki jakie kiedykolwiek jadłem. Jakość składników na bardzo wysokim poziomie!Wszyscy są uśmiechnięci i przyjaźni.Bardzo się cieszę, że mam pod domem takie cudowne miejsce!
Źródło:
Maciej Niechaj
pyszne jedzenie, zarówno kuchnia gruzińska jak i dalmacka, ciekawe wina. Przemiła obsługa i właściciele. A pizza adriatycka - PALCE LIZAĆ! polecam
Źródło:
Martyna Adamska
najlepszy Gruzin/Chorwat w mieście! Pyszne chinkali, chaczapuri, penovani i takie coś zakręcone z szynką ;-) Wszystko jest tam trafem w 10!
Źródło:
Jakub Czerw
Niesamowite jedzenie! Do tego świetna, przemiła obsługa, która wprowadzi Cię w smaki Gruzji i Dalmacji.
Źródło:
Tatiana Jakubowska
(Przetłumaczone przez Google) Bardzo pyszne i zrobione z miłością(Wersja oryginalna)Very delicious and made with love
Źródło: