Edvin Preventorian
Nie mam się do czego przyczepić, więc daję fajw. Polecam ogony, gnocchi tartufati (porcja nie za duża) i lody migdałowe (porcja za duża 😄) oraz wino frascati superiore. Nie polecam bocconcini romani, dla mnie za suche i za słone. Obsługa - klasa.
Źródło:
Krzysztof Panek
Pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, widać, że właściciel wkłada serce w to miejsce :) Jedyny delikatny minus to dla mnie trochę przytłaczający wystrój ale to już kwestia gustu.
Źródło:
Bartłomiej Kukuczka
Przyjemne miejsce, smaczna pizza, duży wybór dań, usmiechnieta i przyjazna obsługa. Warto odwiedzić.
Źródło:
Filip Lesiński
Jedna z najlepszych restauracji w jakich jadłem! Wszystko co jadłem jest pyszne, a jestem tam często! Gorąco polecam arabiate, jeżeli lubicie coś na ostro, a jak nie, to al pomodoro! Jako przystawkę, polecam krewetki w ostrym sosie z grzankami, albo carpaccio wołowe! Serdecznie polecam
Źródło:
Katarzyna Obrębska-Wójcik
Zaprosiliśmy do restauracji rodzinę z okazji urodzin. Kontakt z obsługą już od samej rezerwacji był bardzo dobry. Kiedy przyszliśmy na obiad było tylko lepiej. Jedzenie wspaniałe. Wnętrze bardzo dobrze urządzone.Goście i my zadowoleni.Tak trzymać!
Źródło:
Adam Czyżewicz
Co prawda w dostawie, ale mega pozytyw. Długo zastanawialiśmy się czy spróbować….za długo. Pyszne jedzenie, solidne porcje. Nie jest tanio, ale smak, jakość i wielkość porcji jest adekwatna!!Teraz na bank musimy przyjść do lokalu! ❤️
Źródło:
Rafał Babraj
Pizza bardzo smaczna, łączy niecodzienne składniki oraz intrygujące smaki rzadko spotykane w polskich restauracjach. Naprawdę warto spróbować.A do tego - nie przegapcie! - po drugiej stronie ulicy znajdują się lody, należące do tego samego właściciela. Jeśli zostanie Wam miejsce po obiedzie, to pozycja obowiązkowa! Lody są przepyszne, kawa wyjątkowa, a obsługa przemiła :)
Źródło:
Andrzej Borzym
Pyszna pizza, również w wersji bezglutenowej(!!!). Jedyny minus to maleńki promień dostawy (poniżej 2 km!!)
Źródło:
Michał Kotnowski
Bardzo miła restauracja rodzinna na dole bloczku mieszkalnego/apartamentowca. Dobre zupy (grzybowa i krem z pomidorów, bulion do sprawdzenia następnym razem, razem z pizzą) i drugie dania przyrządzane z dobrych składników. Próbowaliśmy eskalopek cielęcych w Maderze oraz indyka z kaparami i oliwkami z ziemniaczkami opiekanymi z rozmarynem. Pyszne. Bardzo dobra focaccia. Zdecydowanie polecam, działa dopiero 2 miesiące, więc warto sprawdzić samemu.
Źródło:
Arinth DelEthel
Znakomite jedzenie w zupełnie rozsądnych cenach, a do tego niesamowicie profesjonalna obsługa! Pani Ania, kelnerka, kiedy babcia pomyliła zamówione dania bez mrugnięcia okiem w pół porcji zaproponowała wymianę dania (a domyślam się, że koszt dania poniosła z własnej kieszeni). Szacun :)
Źródło: