Marina K
Wszystko było prześwieże i przepyszne, od przekąsek do deserów. Do focaccia idzie przefajna oliwa, do dorady domowe pesto. Także jest menu sezonowe, obecnie to są dania ze szparagami. Gorąco polecamy 😍😍😍
Źródło:
łałećka
Miła obsługa. Czysto. B dobre jedzenie. Zwłaszcza owoce morza. Lokal dla rodzin z dziećmi. Parking przy restauracji.
Źródło:
Aneta O
Najlepsza pizza w Gliwicach. Cieniutkie ciasto, pyszne dodatki.Bardzo dobre semifredo.Lokal w prostym i skromnym stylu.
Źródło:
Maciej Karpiel
Byliśmy pierwszego dnia po lockdownie. Po remoncie ogródek wygląda świetnie, tego wcześniej brakowało. Natomiast poziom kulinarny 10/10 tak jak wczesniej. Polecam doradę z pieca drzewnego, ale wszystko było pyszne :)
Źródło:
Marek Hojka
Super pizza, z pieca opalanego drewnem genialna zup rybna, świetny deser beza z wiśnią oraz bardzo miła obsługa !!! Gorąco polecam 👍👍👍
Źródło:
Gabriela Ogonowska
Za każdym razem jest SUPER 👌 A pizza w tym miejscu najlepsza 👍👌🤗❤️ Jesteśmy wielkimi fanami tego miejsca - Trattorii La rustica👏🥰
Źródło:
Mario
Pizze Diabolo i La Rustica były pyszne. Zimowa herbata również była bardzo smaczna. Tylko zalecane. Oto aktualna mapa:
Źródło:
Robert
Jeśli znajomy szef kuchni polecił mi to miejsce jako najlepsza pizzerie to nie musiałem mieć więcej rekomendacji. Owszem może obsługa miała drobne poślizgi czasowe to jedzenie to wynagrodziło. Warto kiedyś wrócimy
Źródło:
Magda
Zajechaliśmy po drodze skuszeni ocenami i bliską odległości od drogi głównej. Jedzenie bardzo pyszne, makaron, łosoś jak i pizza. Szybki czas realizacji, dobre ceny. Desery świetne:) polecam.
Źródło:
Joanna
Makaron bardzo smaczny, tiramisu takie sobie, obsluga kiepska. Panie zajete swoimi smartfonami, obsluga im nie po drodze. 15 minut czekałyśmy na kartę, w koncu same po nia poszłyśmy. Państwo obok przyszli później, jedzenie dostali przed nami. Na Tiramisu czekałysmy z 20 minut. PORAŻKA
Źródło:
Daria
Pizza przepyszna, makarony również. Miejsce bardzo przytulne. Poziom obsługi niestety pozostawia wiele do życzenia. Kelnerki chyba nie miały okazji poznać podstaw z zakresu obsługi, co niekoniecznie jest ich winą tylko osoby, która powinna zadbać o ich wyszkolenie. Na szczęście bronicie się dobrym jedzeniem:)
Źródło: