Error Error
Trafiłem tam przez przypadek przechadzając się w Gdyni i szukając miejsca do zjedzenia. Miejsce okazało się strzałem w dziesiątkę. Mięso bardzo dobre, sosy smaczne i oryginalne, warzywa grilowane robią robotę. Całość kompozycji sprawia, że kebab wyróżnia się na tle "polskich" kebabów, czuć ten turecki sznyt i idącą za nim jakość. Jeden z topowych kebabów jakie jadłem w różnych miastach w Polsce
Źródło:
Zosia Nie
Super miejsce, przemiła obsługa, a jedzonko PRZEPYSZNE! Kasza bulgur, nowość w menu, pychota. Mięso świeże i właściwie doprawione, na talerzu kolorowo i zdrowo. Polecam każdemu. Takiego miejsca nie znajdziecie nigdzie indziej.
Źródło:
Alicja Szabat
Jedna z lepszych kebabowych miejscówek, chociaż przez wysoką jakość składników, trudno nazwać to typowym kebsem. Mięso z kurczaka było pyszne, idealnie doprawione, bardzo soczyste! Niebanalne sosy i grilowane warzywka idealnie dopełniały całość. Bardzo polecam i na pewno będę wracać, szczególnie że obsługa tez na medal🤩
Źródło:
Agnieszka zy
Kebab bardzo dobry, zdecydowanie wyróżnia się na tle kebabów w Gdyni. Jednak porcja dość mała- bez wyborów rozmiaru. Idealny stosunek mięsa do warzyw. Plus za sosy własnoręcznie robione, które dodawały tylko daniu odpowiedniego smaku. Jedynym minusem jest cena, dość wygórowana jak za wielkość tego kebaba. Ktoś o większym głodzie musiałby zjeść dwa. Mimo wszystko polecam spróbować. Obsługa bardzo miła.
Źródło:
Dyzio Nr1
Z m. Mechelinki zacheceni opiniami pojechalismy na kebab a przy okazji zobaczyc Klif Orlowski. Tak, tak, klif przy okazji. Kebab ciezko zjesc na raz, przepyszne swieze warzywa i mieso, cos innego niz masowka w innych miejscach. Bylismy rodzinka 2+2 - wielkie dzieki za super indywidualne podejcie do mlodego. W domu dokonczyli to, czego nie mieli sily zjesc na miejscu. Polecamy i wrocimy przy kolejnej wizycie w Gdyni. Brawo Wy. Czuc pasje - nie tylko biznes.
Źródło:
Dorota Patzer
Ten kebab, to przeżycie gastronomiczne. Wszystko świeże, aromatyczne i było to czuć przy każdym gryzie. Ogromna przyjemność z jedzenia, bo uważam, że to danie jest przygotowywane z pasją i szacunkiem do gości. Fantastyczna i pomocna ekipa na miejscu. Jedyne czego żałuję to to, że dotarliśmy tutaj tak późno. Turkicz wskakuje na sam top ulubionych miejsc na gdyńskiej gastro mapie ❤🔥
Źródło:
Tome Q
Najlepszy kebab jaki jadłem od dawna. Solidna porcja, adekwatna cena, różne warzywa w kebabie i przepyszny sos. Naprawdę świetny smak! Na pewno tu nie raz wrócęObsługa bardzo miła i przyjazna, co też jest sporym atutem.
Źródło:
Kubzak
Chyba najlepszy kebab w Gdyni, widać bardzo dobrą jakość składników. Obsługa mega miła, stara się przy każdym kebabie:) na pewno jeszcze wrócę
Źródło:
Piotr Kmita
Kebsy w tym miejscu sa faktycznie zupełnie lepszej jakości niż w pozostałych przybytkach tego typu w tym mieście. Panowie pokropią cytrynką i dorzucą listek mięty który robi robotę. Zasadniczo polecam to miejsce
Źródło:
DK
Bardzo dobry kebab, mięso super doprawione, ostry sosik pycha. W końcu jeden kebab gdzie bułkę można zjeść normalnie bez używania wicelca. Czuć że to prawdziwy turecki kebab- porównywalny do kebabów w Niemczech. Cena trochę wysoka ale za to miła obsługa i smak to rekompensuje.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Źródło:
Kamil
Szczerze polecam tego kebaba, mięso własnej roboty, jest przepyszne, idealnie podsmażane z grillowanymi warzywami i wyśmienite sosy własnej roboty. Jest to jeden z najprawdziwszych tureckich kebabów w trojmiescie. Polecam
Źródło: