Mateusz Cichowicz
Wspaniały, treściwy bulion z kilkoma kawałkami mięsa w środku. Manty mało wyraziste w smaku. Pyszny ayran własnego wyrobu. Miła i sprawna obsługa. Zamiast kilkunastu małych fotografii na ścianie, lepsza byłaby fototapeta z krajobrazami Kirgistanu.
Źródło:
Marcin
Rewelacja. Przepyszne jedzenie, miła atmosfera i świetna obsługa, widać że właściciele gotują z pasją. Idealna zupa z baraniną, samsy niebo w gębie. Polecam. Warto zarezerwować sobie miejsce , mają bardzo duże obłożenie w weekendy, a lokal niewielki.
Źródło:
Przemysław •
Unikatowa restauracja z wyszukanymi daniami przypominającym czasami nasze lokalne, polskie odpowiedniki. Wołowina w daniach kuchni Kirgistanu ma doskonały smak. Kameralne miejsce na Jeżycach. Samsy i Manty są bliskie naszym pierogom. Miła i sprawna obsługa, o której nie wypada zapomnieć.
Źródło:
Piotr „Piciu”
Pyszne jedzenie, duże porcje w rozsądnych cenach. Przemiła atmosfera i obsługa. Chętnie jeszcze tu wrócę potestować innych specjałów Kirgistanu. Zdecydowanie polecam i zachęcam do odwiedzenia U AIPO.
Źródło:
Piotr Osiak
Smacznie i miło. Porcje spore, ceny adekwatne, obsługa dobra. Szczególnie polecam fanom wołowiny i baraniny.
Źródło:
mags
Super smaczne jedzenie, ciekawe smaki i porządne porcje. Polecam zrobić rezerwację ponieważ potrafi być tłoczno.
Źródło:
Witold Borkowski
Bardzo smaczna, pełna smaku i ultra przytulna knajpka zabrała nas w podroz do nieznanego nam jeszcze kraju . Nie starczyło nam niestety miejsca na oryginalnie wyglądający deser.
Źródło:
Anna Skrzypczak
Nie wiedzialam.czego spodziewać się po restauracji z kuchnią kirgiska. Na miejscu miłe wnętrza, bardzo uprzejmą obsługa a jedzenie przepyszne.
Źródło:
waldemar
Pyszne jedzenie, fajne smaki. Duże porcje, umiarkowane ceny. Miła obsługa, przemili gospodarze. Gorąco polecam. Nie zdołaliśmy zjeść wszystkich pierożków które ładnie nam zapakowali i w domu na zimno równie pyszne. Warto wstąpić i spróbować 👍
Źródło:
Agnieszka Kosmala
Pysznie i sympatycznie. Jedliśmy pierogi z wołowiną na parze i z pieca (manty i samsy), a na deser sheftali.
Źródło:
Dawid
Bardzo smaczne i nietypowe jedzenie. Podróż kulinarna. Szczególnie warto polecić zasmażaną baraninę i świetną zieloną herbatę.
Źródło: