Barbara
Byliśmy na restaurant week. Jedzenie bardzo smaczne i dobre. Napewno przyjdziemy jeszcze raz, obsługa święta
Źródło:
Ula Wasinska-Straw
Bylismy 15.5.25 w restauracji. Obsługa w osobie p. Igora na najwyższym poziomie i do tego przepyszna przekąska: szparagi z croutons, a na główne danie: kotlet schabowy z młoda kapustą. Wszystko pace lizać
Źródło:
Damian G
Dobre jedzenie dobry klimat wystrój oracz czystość lokalu wzorowa lecz brak uśmiechu kelnerów ale robią dobre robotę
Źródło:
Mariusz S.
Bardzo przyjemny lokal, uprzejma obsługa, dania wyszukane, ale głównie mięsne. Dla wegetarian w karcie dostępne tylko jedno główne danie.
Źródło:
B R
Trafiłem do pracy, fotografować “U Kucharzy" ślub, a zostałem potraktowany prawie jak honorowy gość. Kultura osobista, która prezentuje obsługa jest na najwyższym poziomie. Cieszę się, że jest takie miejsce, gdzie każdy może liczyć na tak miłe traktowanie. Kuchnia jest wyborna i wszystko podane smakowało wyśmienicie. Z przyjemnością będę Państwa polecał moim klientom!
Źródło:
Justyna Budowa
Jestem tam stała klientka :)Wszystko przygotowywane zgodnie z zamówieniem.Co do złych opinii... Wszystko jest robione na świeżo, 10min możecie czekać na jedzenie z zamrażarki. A na pyszne trzeba poczekać.Pozdrawiam i polecam! :)
Źródło:
Anna Walczak
Polecam miejsce superBardzo fajny klimat restauracji, miła obsługa, bogate menu, niektóre dania lekko przekombinowane ale pyszne
Źródło:
Konrad S
Dobre jedzenie, miła obsługa. Wypadałoby tylko ogarnąć wygląd przed wejściem bo jest po prostu bałagan. Jakieś śmieci leżą, taras brudny. W środku bez zastrzeżeń.
Źródło:
Aleksandra Zawłocka
Bardzo dobra kuchnia, zabawni kelnerzy. Trochę głośno, gwar rozmów, pianista. Dobre miejsce raczej na biesiadowanie niż na liryczne spotkania☺
Źródło:
Tomasz Pawłowski
obowiązkowo trzeba zejść tatara, który jest robiony przez kucharza przy stoliku oraz pierogi. stek również na wysokim poziomie. bardzo dobra beza. zawsze warto spytać o dania, na które ma się ochotę, a których nie ma w karcie.
Źródło: