Konrad Kędroń
Cieszę się, że wybrałem to miejsce na moje pierwsze zetknięcie z Ramenem. Obsługa miła i pomocna, danie zostało szybko podane i smakowało wybornie, mięso niemalże rozpływało się w ustach a sam wywar był świetnie doprawiony. Na plus darmowa woda, która została podana od razu po zajęciu stolika.
Źródło:
Marta P.
No pysznie tu jest i estetycznie, nie ma dwóch zdań:) jeden z pierwszych znanych stołecznych ramienia, również jako jeden z pierwszych miał swój makaron. Do dziś trzyma poziom. Wysyłałam tu gości z zagranicy którzy nocowali obok w hotelu i dziękowali mi za polecajkę, na szczęście nie musieli daleko nigdzie chodzić nocą ubyli zachwyceni jedzeniem. Plus, że dalej podają wodę komplementarnie, kiedy inni z tego rezygnują. Na zdjęciu Tantan Tonkotsu.
Źródło:
Katarzyna Szklanko
Bardzo dobry ramen. Porcje są bardzo duże i ciężko zjeść wszystko, ale można spakować na wynos .Mój ramen był w wersji wegańskiej, którą uwielbiam, brat miał mięsny bulion i też bardzo zachwalał.
Źródło:
Anastasiia Mishchuk
Bardzo czuć klimat Japonii w restauracji, przemiła obsługa i atmosfera a także pyszne jedzenie, szczególnie polecam spróbować udony i rameny❤️
Źródło:
Ania Zbysz
Moja druga wizyta równie udana jak pierwsza. Pyszne jedzenie i przemiła obsługa! Szczególne uszanowania dla Pana kelnera który obsługiwał nasz stolik i pani kelnerki sadzajacej klientów do stolików. <3
Źródło:
Anton
Jedna z moich ulubionych restauracji. Poleć to. Dobre jedzenie i obsługa. Ale czasami trzeba stać w kolejce, zwłaszcza w weekendy
Źródło:
Karolina
Jedno z najlepszych kulinarnych miejsc w Warszawie. Owszem, często trzeba poczekać w kolejce przed lokalem, ale zdecydowanie warto. Smakowo ramen i inne buliony właściwie nie odbiegają od oryginalnie przyrządzanych w Japonii. Zawsze smacznie, baaaardzo polecam!
Źródło:
Jacob
It’s one of the best ramens I’ve ever tried. I loved the fact that the noodle in the soup was a little “al-dente”. I came here on a day when they were serving a specialty duck ramen. I enjoyed it a lot. I will definitely come back. Please bear in mind that this venue does not take reservations because it’s busy enough without them. Be prepared to wait in a line for sometime before getting a table.
Źródło:
Edyta
Przemiła obsługa, jedzenie bardzo smaczne, makaron rewelacyjny. Kolejka do wejścia była, ale nie czekaliśmy długo. Polecam.
Źródło:
Joanna
Bardzo miła obsługa. Duże porcje i oryginalne smaki. Ciekawe doświadczenie w łapaniu makaronu pałeczkami:) możliwość odprawiania samodzielnie potrawy, ponieważ część przypraw podawana jest oddzielnie. Ceny umiarkowane, lokal dosyć ciasny i głośny, ale dobrze zorganizowana rotacja przy stolikach, przy oczekiwaniu przed lokalem w kolejce podawano herbatkę na rozgrzanie.
Źródło:
Dominika
Najlepszy udon jaki jadłam w Warszawie. Smakuje mi tu absolutnie wszystko. Do tego fajny wystrój i świetna obsługa. Polecam Uki Uki, ja będę tu wracać często.
Źródło: