Draocan Dragocan
One są tak dobre, że za każdym razem jak sięgam po telefon do kieszeni żeby zrobić zdjęcie to już jest burger zjedzony. Myślę, że to jest najlepszy wyraz uznania dla mistrzostwa smokera jakiego może tam doświadczyć podniebienie!
Źródło:
Jacek K
Jedzenie sztos. Pulled pork absolutny TOP spośród wielu które jadłem. Żeberka genialne. Jedyny minus to jednak dość wysokie ceny, ale za to jest pewność smaku i jakości.
Źródło:
Sławek K.
Up in Smoke to nie jest miejsce gdzie idziesz się najeść🫣 najeść można się wszędzie i wszystkim. Tu dostajesz jedzenie które smakuje pasją i miłością do tego co się robi. To prawdziwe rzemiosło gdzie nie ma przypadku a wszystko jest starannie przemyślane i dopracowane. Szarpana, pastrami czy żeberka nabierają innego wymiaru. Poprzeczka zawieszona bardzo wysoko. Po zjedzeniu w tym miejscu nawet nie pomyślisz że tylko u babci mogłoby smakować lepiej 💪 Dla mnie TOP 👌
Źródło:
Olga
Wszystko świeże i smaczne. Jedynie w burgerze pulled pork, jak dla mnie, ilość mięsa była przytłaczająca, spokojnie mogłoby być o połowę mniej i dzięki temu lepiej byłoby czuć inne składniki, ale dla niektórych to na pewno będzie plus. Polecam.
Źródło:
Julia Posłuszny
Jedzenie przepyszne. Nietypowe i bardzo smaczne burgery. Jak dla mnie mogłoby być mniej mięsa a więcej dodatków, ale to kwestia indywidualna. Osoby pochłaniające mięso będą zadowolone, gdyż jest go naprawdę dużo. Polecam!
Źródło:
Dawid Dudek
Super miejscówka! Pyszne jedzenie i napoje - jest w czym wybierać, a i ceny też dobre. Stosunek jakości do ceny na pewno korzystny. Ludzie tworzący Up in Smoke naprawdę wkładają serce w jedzenie i całą otoczkę. Wystrój, muzyka i miejsce świetnie dobrane. Na pewno warto dać szansę i przekonać się że już będzie się tam wracało zawsze. Moje ulubione burgery to Redneck i Mango, a żeberka są bezkonkurencyjne, do tego ich sos barbecue, palce lizać. Dodatki też wymiatają.
Źródło:
Damian Michalski
POLECAM Wszystkim, którzy się zastanawiają.Tym którzy spróbowali, polecać nie trzeba.Trzymają klasę i jakość każdego składnika.W okolicy lepiej się nie da.
Źródło: