Krystian Szaniawski
Pierwszy raz styczność z tutejszą pizzą miałem w dowozie i już wtedy bardzo mi smakowała. Na miejscu nic więc dziwnego, że smakowała jeszcze lepiej. Na deser wleciało canollo, które osłodziło, i tak już udany, obiad :)
Źródło:
Karolina Mróz
Wspaniałe miejsce! Pizzeria z bardzo przyjemną atmosferą, pysznym jedzeniem i profesjonalną obsługą. Pizza była rewelacyjna – ciasto idealnie wypieczone, dodatki świeże i dobrze skomponowane. Na szczególne wyróżnienie zasługuje kelner Daniel – przesympatyczny, uśmiechnięty i niezwykle pomocny. Od razu poczuliśmy się mile widziani, a dzięki jego zaangażowaniu cała wizyta była jeszcze przyjemniejsza. Zdecydowanie polecam to miejsce i na pewno wrócimy! 🍕🥰
Źródło:
Krzysztof Kosior
Pizza w stylu neapolitańskim. Zamówiliśmy do biura w porze lunchu i czekaliśmy na dostawę ok. 1h. Nie jest to krótko, ale do zaakceptowania. Najważniejsze, że pizza przyjechała ciepła. Wybrałem peperoni z oferty lunchowej. Prosta kompozycja, niemniej smaczna. Ciasto dobrze trzymało całość, można było bez problemu zjeść pizzę rękoma. W Warszawie są lepsze pizzerie serwujące neapolitanę, ale Włoski Strajk także trzyma dobry poziom. Śmiało mogę polecić.
Źródło:
Lula Czajkowska
Przepyszna neapolitańska pizza z krewetkami i pancettą 🍕😋Weszliśmy z ulicy, obsługa uprzejma, bardzo dobre drinki, ceny przystępne.Polecam! ♥️🔥
Źródło:
Idalia Firlet
Szczerze to chyba najlepsza pizza jaką jadłam (nawet w porównaniu z włoskimi) a jadłam ich dużo. Ciasto cienkie i idealnie wypieczone, składniki bardzo dobrej jakości i ciekawe połączenia smakowe, do tego bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz krótki czas oczekiwania
Źródło:
Tati Zabik
Pizza i lampka wina na lunch to jest mega fajnie :) jest tu miła atmosfera, w taki upał wieje wiaterek na terasie i do tego taka smaczna pizza . Bardzo polecam :)
Źródło:
Piotr
Uwielbiam pizze neapolitańska i myślałem, że te najpyszniejsze już jadłem. A tu pyszny sos pomidorowy z pomidorów San Marzano, swietnej jakosci składniki No i ciasto. Brzegi były puszyste (choć ja wole jak są miękkie w środku i chrupiące na zewnatrz) i smak ciasta rewelacyjny.
Źródło:
Jay
Had a lovely dinner! The tomatoes on the bruschetta were fresh and delicious. The pizzas were amazing with authentic dough. The wine was great along with the service. Very good value to top it all off!
Źródło:
Możdżon
Jedna z lepszych pizzerii w Warszawie. Super cienkie ciasto, jak we Włoszech i bardzo dobry dobór składników. Polecam wszystkim fanom pizzy.
Źródło:
Paweł
To jest on hit ostatnich tygodni. Świetna pizza w podstawowych smakach i genialne piwo Złote Lwy (zarówno smak jak i temperatura). Ja mnie duży atut to szybkość pieczenia pizzy. Zwykle po 5 minutach jest już pachnąca na stole! Brakuje mi tylko opcji deserowych.
Źródło:
Marcin
Bardzo dobra pizza, według mnie wybór jest wystarczający (10 rodzajów pizzy), a ciasto, oliwa i składniki wysokiej jakości. Jedyne do czego mogę się przyczepić to muzyka, która leciała w lokalu - jakiś hip hop, trochę psuje to klimat miejsca. Przydała by się też oliwa na każdym stole. Pozdrawiam, jak będę jeszcze kiedyś w Warszawie to zajrzę jeszcze raz:)
Źródło: