Krzysztof G
Kto nie próbował wyrobów nie uwierzy, że mogą tak smakować. Polecam każemu bo warto.???
Źródło:
Zdz C
Najlepszy Zakład Mięsny w okolicy, szynka prasowana mistrzostwo świata, kiełbasa swojska pyszna, salceson i kaszanka wyśmienita, kabanosy rewelacja, parówki cienkie i grubsze oraz ( zwyczajna najlepsza na grilla) nie spotkałem tak smacznych.Niestety daleko mam do nich bo 200 km ale jak jestem w okolicy to przystanek obowiązkowy.
Źródło:
Johny Rebel
Jadłem i jadam wiele wędlin lecz wasze to KLASA sama w sobie. Wyśmienity boczek wędzony (najlepszy, jaki miałem okazję kosztować), kiełbasa wiejska i zwyczajna oraz inne Wasze wyroby. Zwyczajna gotowana we wodzie, podana z pieczywem i odrobiną musztardy to rarytas. Czy można u Was zrobić zakupy bezpośrednio?
Źródło:
Janusz Kowalczyk
Pyszne wędliny świezutkie mięsko - nie często tam robimy zakupy bo treszke daleko ale jak jesteśmy w okolicy to zawsze korzystamy z okazji
Źródło:
Jarosław Bartosik
Boczek wędzony w paskach. Kupiony w Krakowie,w Lewiatanie. Po ugotowaniu wywaru na żurek został pożarty przez nas że smakiem. Z entuzjazmem przyłączył się kocur, wybredny smakosz.
Źródło:
Gosia Gosia
Kupiłam kilka rzeczy na targu wielkowiejskim i jestem zachwycona, najbardziej kabanosami drobiowymi, których na następnym targu musze kupić 1,5kg, przepadłam
Źródło:
Maksymilian
Polecam, współpracujemy z nimi już od kilku lat i bardzo sobie chwalimy ich wyroby. Doskonała jakość, wyjątkowy smak i atrakcyjne ceny.
Źródło:
Wiolka
Przede wszystkim ta jakość! Smak niepowtarzalny, przypomina mi pyszne swojskie kiełbasy z dzieciństwa, które robiła babcia. Polecam!
Źródło:
Maria
Już cała moja rodzina spoza miasta składa u mnie zamówienia na kiełbasy od Wołex. Są zachwyceni smakiem.
Źródło:
Adrianna
Jestem zadowolona z jakości usług, jakie świadczy ta firma. Mają w sprzedaży zawsze świeże mięso i wędliny. Polecam.
Źródło:
Wiktor
Wędliny od firmy Wołex są najlepsze na rynku. Pracownicy sami je wędzą i dodają świeże przyprawy. Dzięki temu wiem, że mięso pochodzi ze sprawdzonego źródła.
Źródło: