proszę bardzo
Wyjątkowe miejsce na mapie Warszawy. Jedzenie przepyszne, obsługa świetna, niezwykłe doświadczenie kulinarne. Każda zamówiona pozycja z menu okazała się wyborna. Nawet 21-letni miód pitny. Życzę temu miejscu, aby zachowało swoją klasę i poziom, a klientów nie będzie brakować. Ceny lekko powyżej średniej, ale warto
Źródło:
Krzysztof Krzywdziński
Pyszne jedzenie. Niesamowita kompozycja smaków i harmonijne dopasowanie każdego składnika. Oblusga bardzo miła i opiekuńcza.
Źródło:
Katarzyna T
Zaskakujące miejsce , jedzenie,napary, klimat, muzyka wszystko w tym miejscu świetnie się łączy. Cudowna obsługa która bardzo czuć robi to z pasji. Polecam pajdę ze śledziem, barszcz,jajecznicę, rydze wszystko pięknie podane opowiedziane i smakowite. Jeśli mogę do czegoś się przyczepić najmniej nam smakowały podpłomyki ale to już by była przesada by wszystko było idealne. Ja wrócę i będę wracać … polecam
Źródło:
Maribella M
Jedna z najlepszych restauracji w jakich jadłam. Czuć tutaj jakość składników i widać staranność wykonania. Byłam w Wyraju kilka razy i ani razu się nie zawiodłam. Cudny klimat, muzyka, zapach ziół, okadzanie. Piękny powrót do tradycji i prostoty (ale z cudnym twistem :)) Na taką restaurację właśnie czekałam. Polecam !
Źródło:
Piotr Cichowicz
Świetne, unikalne miejsce na mapie Warszawy. Bardzo dobre jedzenie i obsługa. Lokal ciasny to jedyny minus. Polecam
Źródło:
Filip Aleksander
Jeśli szukasz wspaniałej kuchni to tutaj ja znajdziesz. Dania które zamówiliśmy były przepyszne, wnętrze lokalu jest czarujące a obsługa przemiła. 10/10 wracam na bank
Źródło:
Adam Maciej Pietrzak
Tak. Warto było przyjść, usiąść i zjeść. Obżarłem dię katastrofalne... No ale smakowo kusi strasznie. Muzyka folk. Może powinni pogadać z Łukaszem Ojdaną (jazz, folk).
Źródło:
Bogusław Kaca
Rewelacyjny pomysł na jedzenie. Ciekawy aspekt historyczny przedstawiony w daniach. Widać spójność pomysłu w tej ofercie.PS. Jedyne co trzeba by usprawnić to komunikatywność obsługi kelnerskiej, która wytłumaczy procesy przygotowania posiłków gdyż brak tych informacji u kogoś kto jest pierwszy raz może powodować zniecierpliwienie.
Źródło:
Arek Wrak
Restauracja w niespotykanym słowiańskim klimacie. Świetny tatar, bardzo dobre żeberka z dzika oraz oryginalne drinki. Knajpa godna polecenia.
Źródło:
Michał Sikora
Wspaniałe smaki, świetna staropolska kuchnia z nutą nowoczesności. A żeberka z dzika to poezja…
Źródło:
Kacper „vooycik” W
Byliśmy ze znajomymi na obiedzie. Świetny koncept z jeszcze lepszym wykonaniem. Obsługa bardzo pomocna i życzliwa. Jedzenie podane w bardzo niecodzienny sposób było fantastyczne. Szczególnie polecam zupę krem z grzybów. Ponadto rewelacyjne napary i słowiańska ice tea. Warte polecenia!
Źródło: