Przemek Bednarz
Mega klimat, świetne jedzenie, przystępne ceny. Obsługa zawsze na czas, nie namolna.Najwyższy poziom!
Źródło:
Kevin Kozakowski
Podczas dzisiejszej wizyty zdecydowałem się na Żurek, oraz Tatar. Jedzenie wręcz fenomenalne, warte każdej złotówki, a do tego porcje są naprawdę solidne! Wrażenie robi również sposób podania dań- tatar siekany jest przy gościach, więc można podziwiać ten prosty, a zarazem fascynujący proces, jak kawałek świeżej polędwicy zmienia się w to cudo na talerzu. Obsluga bez zarzutu, restauracja bardzo kameralna, co zdecydowanie jest na plus. Zdecydowanie topka w Warszawie.
Źródło:
Wojciech Borowiec
Najlepsze żebro wołowe,Ceny oczywiście mocno ponad standardy warszawskie ale opłaca się doświadczyć tego jedzenia. Tatar siekany na żywo. Wyborne winko, klimat ok.
Źródło:
Michał Przybyło
Świetne jedzenie, uwielbiam restauracje wyspecjalizowane w konkretnym produkcie i tutaj właśnie tak jest jeżeli chodzi i żebra! Chociaż Tatar również świetny! Polecam!
Źródło:
Karolina Siwak
Restauracja zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie , jedzenie było nie tylko przepyszneale i bardzo ładnie podane , obsługa bardzo profesjonalna ! Polecam
Źródło:
MYSTERIUM
Jedzenie obsługa pierwsza klasa , na najwyższym poziomie . Wszystko świeżutkie dopracowane w najmniejszym calu. Jedzenie warte ceny
Źródło:
Artur Jasiński
Wizyta z przyjaciółmi w Zebra i kości to strzał w 10! Carpaccio wyśmienite, wołowina bardzo delikatna wręcz „rozpływająca się w ustach”. Tatar siekany obok stolika przez kucharza idealnie doprawiony. Steak oraz dodatki przemyślane oraz wybornie dobrane sosy do tej pozycji. Reasumując przepyszna pozycja kulinarna na mapie Warszawy gorąco polecam.
Źródło:
Marta Kędzierska
Miejsce jest bardzo klimatyczne z obsługą na wysokim poziomie. Miałam przyjemność skosztować burgera oraz tatara, jednym słowem rewelacja. Wszystkim mogę polecić także zimową herbatę z rumem, jest obłędna! :)
Źródło:
Viktoryia Khamitsa
Restauracja ma świetny klimat i przyjemną atmosferę.Jadłam pierogi, które były dobrze doprawione, a ciasto delikatne. Policzek wołowy rozpływał się w ustach – miękki, soczysty, z głębokim, wyrazistym smakiem. Jednak skwareczki to prawdziwa perełka – chrupiące, aromatyczne, idealnie dopełniały danie.Obsługa była bardzo miła, a cały czas spędzony w restauracji bardzo przyjemny.To właśnie te detale, które sprawiają, że chce się wracać.❤️
Źródło:
Vladyslav Kyrylchuk
Dawno nie bylem w warszawskiej restauracji z taka świetną obsługą. Każde danie było mega pyszne, karta koktajlowa to kompletny kosmos. Polecam z całego serca.
Źródło:
Marcin Kuniewicz
Mogę śmiało powiedzieć jedzenie jakiego jeszcze nie jadłem sposób podania miła obsługa przecieram oczy ze zdumienia polecam i do zobaczenia !
Źródło: