Valeriia Gurianova
Byliśmy dzisiaj w restauracji i naprawdę polecam - pyszne jedzenie , serwis i wszystko nam się spodobało. Dzięki bardzo
Źródło:
Magdalena J
Bardzo dobre jedzenie. Żeberka super, paela campera, krewetki, nagetsy. Wszystko bardzo smaczne porcje dość duże. Obsługa miła. Gorąco polecam
Źródło:
Magdalena Szterka
Jedzenie było pyszne, tak dobrych krewetek nie jadłam od bardzo dawna, kurczak mega soczysty, a czekadelko też świetne. Warto tu przyjechać nawet z daleka
Źródło:
Katarzyna Lipowicz
Szczerze polecam tą stosunkowo nową restaurację w Pile. Bardzo smaczne, ciekawe i dobrze przyprawione jedzenie. Duże porcje. Bardzo się cieszę, że mamy takie miejsce. Sympatyczna obsługa. Na pewno tutaj wrócimy 👍
Źródło:
Agnieszka W.
Najgenialnielsza restauracja, w której jadłam owoce morza najwyższej jakości, idealnie przygotowane. Uczta dla podniebienia ❤️ obsługa na najwyższym poziomie, profesjonalna i bardzo pozytywna. Wystrój przyjemny z ogromnym plusem za żywe rośliny. Mogę polecić bez wyrzutów sumienia, dam sobie uciąć rękę za jakość, bo wiem, że nawet z niej zrobiliby ucztę życia :)
Źródło:
Eugenia
Miły i przyjemny lokal na spotkanie z rodziną i przyjaciółmi a przede wszystkim bardzo smacznie 😋🇪🇦Bardzo przemiły i profesjonalnie obsługujący kelner 😉- Dziękujemy bardzo 😊Polecam bardzo ten lokal 👍👍👍🔥
Źródło:
Ann
Tak jak nazwa wskazuje: wszystko z innej beczki.Smaki, które tam możemy spotkać to coś zupełnie niespotykanego w Pile, coś niestandardowego. W końcu nie kebab, nie zwykły nudny schabowy. Wprawdzie na pilskiej mapie widnieje to miejsce już długo, ale to dopiero po dłuższym czasie można stwierdzić, że restauracja trzyma poziom. Bułka z szarpaną wieprzowiną genialna, mule rewelacja i mogłabym tak wymieniać wiele.Naprawdę warto odwiedzić.
Źródło:
Dominika Przydacz
Bardzo dobre jedzenie, zdecydowanie brakuje takich miejsc w Pile. Połączenie idei restauracji i tapas baru na plus. Ceny w miarę rozsądne. Smaczną i budżetową opcją jest plater mięsnych lub rybnych dań dla dwojga, polecam. :-)W restauracji odnajdą się zarówno miłośnicy kuchni hiszpańskiej, owoców morza, jak i bardziej klasycznych polskich potraw.
Źródło:
Katherine
Faktycznie "z innej beczki" i bynajmniej nie chodzi tylko o kuchnię. Świetny klimat miejsca i obsługa sprawiały, że całkiem zapomnieliśmy że jesteśmy w Pile. Panowie bardzo się postarali, żebyśmy mogli poznać to miejsce mimo, że w sobotni wieczór zarezerwowaliśmy z mężem stolik w knajpie o tej samej nazwie w innym mieście😁. Jedzenie było pyszne, ale oczarowali nas przede wszystkim ludzie tworzący to miejsce. Zachęcam do odwiedzin.
Źródło:
brzozik 82
Smakowałem ponad połowę karty i jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Nareszcie ciekawa propozycja na skromnej kulinarnej mapie Piły. Życzę powodzenia. Warto było by rozszerzyć ofertę piw kratowych do menu będą pasowały idealnie.
Źródło: