Łukasz Kołupajło
To miejsce polecam każdemu. Pomijając rewelacyjną kuchnię, piękny wystrój tworzący unikalny klimat na uwagę zasługuje obsługa, którą sprawia, że będąc tam czujesz się naprawdę wyjątkowo. Przygoda zaczyna się od wejścia gdzie obsługa prowadzi Cię do stolika, kelnerzy doskonale doradzajacy najlepsze dania I somelier, który poleca najlepsze trunki do kolacji. Nie zapomnimy tej wizyty i na pewno będziemy tam wracać.
Źródło:
Szomek
Fantastyczne miejsce. Tutaj nie przychodzi się jeść, tylko doświadczać. Kupować mistyczne przeżycia. Każdy element jest przemyślany, każdy robi dobre wrażenie. Czuć profesjonalizm, kunszt pracujących tu ludzi, pasję. Najlepsza wołowina jaką jadłem w życiu. Dziękuję bardzo, na pewno wrócę!
Źródło:
Jan Burbicki
Dziś odwiedziłem przypadkowo to miejsce z dziewczyną. Obsługą na najwyższym poziomie, samo jedzenie wyśmienite. Zastanawiają mnie negatywne komentarze które z ciekawości przeczytałem. Czy to pisała konkurencja? Czy jacyś Janusze Nosacze którzy po sprzedaniu pola przyszli ze swoją Dzesiką na randkę i wystraszyli się, że ceny są wyższe niż w osiedlowym chińczyku. Serdecznie polecam i z pewnością wrócę w szerszym gronie.
Źródło:
MrRabkey
Nigdy w życiu nie zachwycałem się jedzeniem tyle razy co przy kolacji w tej restauracji. Tatar jedyny w swoim rodzaju, a ośmiornica przy połączeniu smaków z pieczoną marchewką i szparagami wprawia w zachwyt. Serdecznie polecam!
Źródło:
Weronika Bosacka
Kocham kuchnię Barona, bo jest inna. W Polsce takich kucharzy jest niewielu, co nie powielają, a robią swoje. A szkoda. Cieszę się, że po Solcu jest takie świetne miejsce warte podróży kulinarnej. Smaki bardzo wyrafinowane, nie dla wszystkich. Polecam wszystkim i ... koneserom.
Źródło:
Filip Lewczuk
Wspaniale miejsce. Jeśli chodzi o wybór i jakość mięs to coś genialnego.Kelner, który mnie obsługiwał naprawdę znał się na rzeczy i potrafił doradzić/opowiedzieć o daniach.
Źródło:
Daria Pietruczynik
Niesamowite miejsce. Najlepsza obsługa jakiej doświadczyłam w życiu i niezapomniane, intrygujące smaki. A to wszystko w przepięknym wnętrzu. Zdecydowanie polecam.
Źródło:
Maria Anna Ernst-Zduniak
Fantastyczne miejsce, przystawki, dania główne i deser na najwyższym poziomie. Obsługa profesjonalna i bardzo miła.Z pewnością tu wrócimy.
Źródło:
Magdalena Wasinska
Wchodzicie tu na własne ryzyko, bo Aleksander Baron i jego zespół to ludzie odważni, bezkompromisowo tworzący piękne jedzenie. Chapeau bas 🖤🖤🖤
Źródło:
Olga (YamaOkami)
Wspaniałe miejsce, wszystko co mi podano było ucztą dla zmysłów i warte swych pieniędzy. Lepiej w Warszawie nie jadłam.
Źródło:
Stefan Obłąkowski
Oryginalne i dobre jedzenie. Szpik jak za czasów solec44. Super obsługa nawet przy dużym ruchu klientów.
Źródło: